Red S oliver Longsleeve Arm 3 4 ZuPXiTwOk

Marmer is een prachtig materiaal dat een ruimte een klassieke en warme uitstraling geeft. Helaas is het vaak onbetaalbaar om een ruimte met marmer te bekleden. Als  decorateur ben ik in staat om marmer zeer nauwkeurig na te schilderen, waardoor het nauwelijks van het origineel te onderscheiden is. Deze schildertechniek heet marmeren en vereist jaren van vakmanschap.

Het marmeren van ruimtes wordt in Nederland al sinds het begin van de 17e eeuw gedaan. De techniek is echter veel ouder en stamt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten. In ons land werd marmeren aanvankelijk vooral toegepast in openbare gebouwen zoals kerken, raadhuizen, paleizen en herenhuizen. Tegenwoordig is marmeren weer helemaal in en wordt het als decoratietechniek veel toegepast bij lambriseringen, schoorsteenmantels, zuilen en piëdestallen. Graag help ik u om de sfeer van marmer in uw interieur tot leven te wekken.

White Slim Slim Eterna Fit Eterna Overhemd doQCxWreB

Er bestaan vele fraaie en bijzondere soorten marmer, zoals Vert de Mer, Napoleon Rouge, Jaune de Sienne en Brèche Violette. Ik ben in staat deze precies voor u na te schilderen.

Vert de Mer
Vert de Mer is Frans voor zeegroen. De combinatie van groene tinten in de ondergrond met daarop een web van witte aderen geeft deze marmersoort een blauwachtig groene uitstraling: de kleur van de zee.
Grey Mamalicious Dark Grey Grey Dark Jerseyjurk Jerseyjurk Mamalicious Dark Jerseyjurk Mamalicious tsrhQdxC Zwart Zwarte Converse Sneakers Van All Stars WH9ID2YE
Jaune de Sienne Zwart Zwarte Converse Sneakers Van All Stars WH9ID2YE
Jaune de Sienne is zoals de naam al aangeeft een gele kleur en is afkomstig uit Sienna in Italië.
Brèche Violette
Brèche Violette is een brokkelig soort marmer met verschillende tinten: grijs met wat okerkleurige aderen, maar ook met paarsige tinten, vandaar de naam violette.
Ingelegd marmer

Zwart Zwarte Converse Sneakers Van All Stars WH9ID2YE

Ingelegd marmer is een combinatie van verschillende soorten marmer en heeft een zeer elegante uitstraling.

Voorbeelden van projecten

Marmerimitatie schouw: het project van begin tot eind (2010)

Rugzak tan Dawson Herschel Black Ib76vyfgY
Zwart Zwarte Converse Sneakers Van All Stars WH9ID2YE

Marmerimitatie: Napoleon Rouge, vloer

Zwart Zwarte Converse Sneakers Van All Stars WH9ID2YE Zwart Zwarte Converse Sneakers Van All Stars WH9ID2YE Zwart Zwarte Converse Sneakers Van All Stars WH9ID2YE Zwart Zwarte Converse Sneakers Van All Stars WH9ID2YE Zwart Zwarte Converse Sneakers Van All Stars WH9ID2YE Zwart Zwarte Converse Sneakers Van All Stars WH9ID2YE

Marmerimitaties - voorbeelden uit de collectie

Footer

Klantwaardering

Zwart Zwarte Converse Sneakers Van All Stars WH9ID2YE

Contact

Juan Castells Alcaraz
Zwart Zwarte Converse Sneakers Van All Stars WH9ID2YE Planciusstraat 71 III
1013 MG Amsterdam
E: [email protected]
T: 06 15 55 89 35

Jeans Calverley Indicode Hoodie Plus Charcoal Mix 3AjL5q4R Pocket Jeff Overhemdblouse Patch Pink New Look CshrdQxt Overhemd Seidensticker Slim Fit Seidensticker Slim White Fit Overhemd 80nNvmw