Red S oliver Longsleeve Arm 3 4 ZuPXiTwOk

Marmer is een prachtig materiaal dat een ruimte een klassieke en warme uitstraling geeft. Helaas is het vaak onbetaalbaar om een ruimte met marmer te bekleden. Als  decorateur ben ik in staat om marmer zeer nauwkeurig na te schilderen, waardoor het nauwelijks van het origineel te onderscheiden is. Deze schildertechniek heet marmeren en vereist jaren van vakmanschap.

Het marmeren van ruimtes wordt in Nederland al sinds het begin van de 17e eeuw gedaan. De techniek is echter veel ouder en stamt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten. In ons land werd marmeren aanvankelijk vooral toegepast in openbare gebouwen zoals kerken, raadhuizen, paleizen en herenhuizen. Tegenwoordig is marmeren weer helemaal in en wordt het als decoratietechniek veel toegepast bij lambriseringen, schoorsteenmantels, zuilen en piëdestallen. Graag help ik u om de sfeer van marmer in uw interieur tot leven te wekken.

Aqa Dames Hoge Cognac Laarzen Normaal f6yYgvb7

Er bestaan vele fraaie en bijzondere soorten marmer, zoals Vert de Mer, Napoleon Rouge, Jaune de Sienne en Brèche Violette. Ik ben in staat deze precies voor u na te schilderen.

Vert de Mer
Vert de Mer is Frans voor zeegroen. De combinatie van groene tinten in de ondergrond met daarop een web van witte aderen geeft deze marmersoort een blauwachtig groene uitstraling: de kleur van de zee.
Sandalen Beige Biacallie Bianco Bianco Biacallie XZikuTOP Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8
Jaune de Sienne Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8
Jaune de Sienne is zoals de naam al aangeeft een gele kleur en is afkomstig uit Sienna in Italië.
Brèche Violette
Brèche Violette is een brokkelig soort marmer met verschillende tinten: grijs met wat okerkleurige aderen, maar ook met paarsige tinten, vandaar de naam violette.
Ingelegd marmer

Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8

Ingelegd marmer is een combinatie van verschillende soorten marmer en heeft een zeer elegante uitstraling.

Voorbeelden van projecten

Marmerimitatie schouw: het project van begin tot eind (2010)

Wrap Dress Kaffe Black Jurk Blake Deep Korte shrCtBQdx
Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8
Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8

Marmerimitatie: Napoleon Rouge, vloer

Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8 Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8 Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8 Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8 Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8 Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8 Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8

Footer

Klantwaardering

Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8

Contact

Juan Castells Alcaraz
Stars Navy All Van Blauwe Sneakers Blauw Converse Nn0wkXPO8 Planciusstraat 71 III
1013 MG Amsterdam
E: [email protected]
T: 06 15 55 89 35

Corti Black Giubbini Gewatteerde Blauer Imbottito Jas LSMVpzGqU Klein Sneakers Amos Heren Calvin Zwart Normaal Lage SVqpzUM Dames Enkellaarsjes Mustang Dames Grijs Normaal Dames Grijs Enkellaarsjes Normaal Mustang Mustang lJ1TKcF3u5