Red S oliver Longsleeve Arm 3 4 ZuPXiTwOk

Marmer is een prachtig materiaal dat een ruimte een klassieke en warme uitstraling geeft. Helaas is het vaak onbetaalbaar om een ruimte met marmer te bekleden. Als  decorateur ben ik in staat om marmer zeer nauwkeurig na te schilderen, waardoor het nauwelijks van het origineel te onderscheiden is. Deze schildertechniek heet marmeren en vereist jaren van vakmanschap.

Het marmeren van ruimtes wordt in Nederland al sinds het begin van de 17e eeuw gedaan. De techniek is echter veel ouder en stamt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten. In ons land werd marmeren aanvankelijk vooral toegepast in openbare gebouwen zoals kerken, raadhuizen, paleizen en herenhuizen. Tegenwoordig is marmeren weer helemaal in en wordt het als decoratietechniek veel toegepast bij lambriseringen, schoorsteenmantels, zuilen en piëdestallen. Graag help ik u om de sfeer van marmer in uw interieur tot leven te wekken.

Mon Guess Black Portemonnee City LzGSpMqUV

Er bestaan vele fraaie en bijzondere soorten marmer, zoals Vert de Mer, Napoleon Rouge, Jaune de Sienne en Brèche Violette. Ik ben in staat deze precies voor u na te schilderen.

Vert de Mer
Vert de Mer is Frans voor zeegroen. De combinatie van groene tinten in de ondergrond met daarop een web van witte aderen geeft deze marmersoort een blauwachtig groene uitstraling: de kleur van de zee.
Trui Orange Ink Bobble Sleeve Lost Tie Cable Jumper nN80wOmv Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y
Jaune de Sienne Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y
Jaune de Sienne is zoals de naam al aangeeft een gele kleur en is afkomstig uit Sienna in Italië.
Brèche Violette
Brèche Violette is een brokkelig soort marmer met verschillende tinten: grijs met wat okerkleurige aderen, maar ook met paarsige tinten, vandaar de naam violette.
Ingelegd marmer

Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y

Ingelegd marmer is een combinatie van verschillende soorten marmer en heeft een zeer elegante uitstraling.

Voorbeelden van projecten

Marmerimitatie schouw: het project van begin tot eind (2010)

White T Grinko Weekday Basic shirt kuZPXi
Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y

Marmerimitatie: Napoleon Rouge, vloer

Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y

Marmerimitaties - voorbeelden uit de collectie

Footer

Klantwaardering

Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y

Contact

Juan Castells Alcaraz
Sneakers Beige Skechers Van Beige Van Sneakers bgvfy76Y Planciusstraat 71 III
1013 MG Amsterdam
E: [email protected]
T: 06 15 55 89 35

Hak Met Spring Call Akinori It Hoge Light Pink Sandalen QBxrdCeWo Aktetas Urban Roncato Feeling Black Feeling Aktetas Roncato Urban Black Roncato Urban Feeling CxBtQdrsh Senf Senf Liebeskind Yellow Berlin Liebeskind Berlin Yellow Portemonnee Portemonnee qUzpSVM